Kleine Woningen

Het werk met Kleine Woningen

Kleine Woningen is een innovatieve bouwer gespecialiseerd in seriematige bouw van woningen. Samen met projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentes werken zij aan één gezamenlijk doel: sneller en slimmer bouwen om zo het woningtekort tegen te gaan. 

Met een gedreven mindset en duidelijke doelen was de ‘click’ direct te merken. De samenwerking heeft zijn pieken en dalen gehad, maar is gesettled in een stabiele relatie waar we beiden veel aan elkaar hebben.

Kleine Woningen case

Wat hebben we gedaan?

Eind november 2020 nam Kleine Woningen het contact met ons op. Zij waren toen net begonnen hun concept tot uitvoering te brengen en wilden online hun aanwezigheid markeren. Dit hebben wij eerst gezamenlijk tot uitvoering gebracht door een nieuwe website te maken. Nadien zijn wij spoedig begonnen met de SEO en de snelheid van de website. Kleine Woningen is nu een website met flinke autoriteit en waarde op het internet, het doel was dus bereikt om bovenaan in Google te staan.

Vanaf juli 2021 zijn wij begonnen om ook op het vlak van SEA te domineren. Door doeltreffende Ads samen te stellen is het ons gelukt om zowel organisch als betaald veel verkeer naar de site te creëren. Hier konden projectontwikkelaars vervolgens hun winst pakken door prachtige kleine woningen te laten bouwen.

SEO

Webdesign

Website snelheid

SEA