Sloterplas Management

Het werk met Sloterplas Management

Sloterplas Management is een bedrijf in Amsterdam met 1 doel voor ogen: online zichtbaarheid voor het MKB creëren. Met een gedreven team van specialisten bieden zij voor de kleine ondernemers de perfecte oplossingen om een gedegen marketingplan te schrijven en uit te voeren. Zij staan voor vakmanschap, loyaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. 

Sloterplas Management

Wat hebben we gedaan?

Het werk met Sloterplas Management begon eind december 2020. Zij namen contact met ons op voor een nieuwe Google Ads campagne voor hun Social Media diensten. Sindsdien hebben wij dit enorm uitgebreid en verlenen wij verschillende diensten aan dit fijne bedrijf. Naast de SEA campagnes helpen wij sindsdien met veel verschillende werkzaamheden om hun klanten optimaal te kunnen bedienen. Zo hebben wij voor meerdere website zowel de snelheid als een website analyse geregeld. Ook helpen wij sinds kort met de SEO die zij aan hun klanten leveren. 

Kortom: Sloterplas Management is een zeer gewaardeerde relatie, de insteek is ook om deze samenwerking voor lange tijd te behouden.

SEO

SEA

Website snelheid

Website analyse