Google MyBusiness

Beter zichtbaar op Google met jouw bedrijf

Word online gevonden met Google MyBusiness

Waarom is Google MyBusiness zo belangrijk? Een website met een mobielvriendelijk ontwerp en een aantrekkelijk uiterlijk is vaak al doorslaggevend om meer klanten en bezoekers aan te trekken. Toch wordt het belang van Google MyBusiness vaak erg onderschat.

Vaak gebruiken mensen Google MyBusiness op dagelijkse basis zonder dat zij dit echt doorhebben. Ook denken veel bedrijven dat Google MyBusiness lang niet zo belangrijk is als een mooie website. De waarheid ligt toch anders.

0
Zoveel mensen bereiken onze klanten maandelijks met MyBusiness
Google MyBusiness laten maken

Wat is het?

In 2014 is Google begonnen met MyBusiness om de strijd aan te gaan met bestaande bedrijfsgidsen. Aangezien Google steeds belangrijker aan het worden is, neemt ook het belang van een goede online zichtbaarheid enorm toe.

Ook begint snelheid een steeds grotere rol te spelen op het internet. Hoe sneller er waardevolle informatie geleverd kan worden, des te sneller klanten actie kunnen ondernemen.

De introductie van Google MyBusiness speelde perfect in op deze wens naar snellere online zichtbaarheid. Met dit platform kan direct de meest belangrijke informatie van een bedrijf naar voren gehaald worden.

Wat kun je zien?

Google MyBusiness maakt het mogelijk enorm veel van jouw bedrijf in een oogopslag te laten zien. Allereerst komen jouw bedrijfsfoto’s en locatie direct in beeld bij een zoekopdracht. Dit geeft klanten inzicht in de identiteit van jouw bedrijf.

Ook jouw bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens als telefoonnummer, email en website kunnen worden weergegeven. Dit geeft klanten toegang tot de meest essentiële informatie over jouw bedrijf.

Ook is het mogelijk om reviews in te zamelen via Google MyBusiness. Zo geef je klanten inzicht in wat andere mensen vinden van jouw bedrijfsvoering. Dit geeft een gevoel van vertrouwen en zet jouw bedrijf als betrouwbaar op de kaart.

Waarom heb ik Google MyBusiness nodig?

Lokale SEO

Door Google MyBusiness kun je jouw website beter laten presteren op het gebied van SEO. Als Google te weten krijgt dat jouw website bij een bestaand bedrijf hoort, dan krijgt jouw website extra waardering van de zoekmachine. Google is zich dan bewust van de relevantie van jouw website.

Sneller informatie aan je klant leveren

Als klanten zoeken naar jouw bedrijf dan wil je natuurlijk wel dat deze de juiste informatie krijgen, en wel zo snel mogelijk. Met Google MyBusiness zorg jij ervoor dat jouw klanten vrijwel direct de juiste informatie van jouw bedrijf ontdekken.

Maak je bedrijf vindbaar

Als jij wil dat mensen jouw bedrijf vinden, is het natuurlijk heel fijn dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan in de zoekresultaten van Google. Met Google MyBusiness wordt dit proces veel makkelijker.

Welke pakketten bieden wij aan?

Om jouw bedrijf mooi op de kaart te zetten met Google MyBusiness hebben wij enkele mogelijkheden voor jou opgesteld. Zo kunnen wij een eenmalige opzet doen waarna jij het onderhoud zelf in handen neemt. Deze opzet maakt jouw bedrijf compleet op Google met alle essentiële informatie die jouw klant nodig heeft om jouw bedrijf te kunnen bereiken en te begrijpen.

Heb je toch liever dat wij de zorgen van onderhoud uit handen nemen? Dan doen wij dat natuurlijk graag voor je. Heb jij de locatie door ons laten opzetten? Dan is de eerste maand onderhoud GRATIS.

Tot slot kunnen wij jouw Google MyBusiness pagina opzetten met het Premium pakket. Dit is de Crème de la Crème van online gevonden worden. Jouw pagina onderscheidt zich overduidelijk van de anderen en wordt vaker bekeken. Daarnaast zullen wij de locatie ook nog eens sneller af hebben!

Eenmalig opzetten

Voor de snelle start
199
129
 • Binnen 5 dagen opgezet*
 • Mooie, professionele opzet
 • Alle essentiële informatie
 • Volledige ontzorging

*Afhankelijk van verificatieproces van Google

Maandelijks bijhouden

Alles up-to-date houden
59
39 /Maand
 • Alle informatie up-to-date
 • Eerste maand GRATIS bij eenmalig opzetten
 • Elke maand inzicht in resultaat
 • Geen zorgen over onderhoud
Veelgekozen

Permium pakket

Een geweldige uitstraling
399
249
 • Binnen 3 dagen opgezet*
 • Volledig uitgerust met de beste methoden
 • Perfect passend bij jouw bedrijf
 • Onderscheid je van de rest
 • Uitgebreider dan ooit

*Afhankelijk van verificatieproces van Google