Ons portfolio

Elke klant is uniek en zorgt voor een nieuwe uitdaging. Zie hier hoe wij daar mee om gaan.

Websites

De goedkoopste webdesigner voor mijn bedrijf in friesland

De Wereld van Thee

Een mooi winkeltje op de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden met 1 doel: duurzaamheid. Dit willen zij bereiken door middel van vergroening en circulariteit. De verouderde site van De Wereld van Thee was aan vernieuwing toe, daar hebben wij voor gezorgd! Een nieuwe website, een nieuwe toekomst.

Fintup

Fintup is een boekhoud- en administratiekantoor gevestigd in Sneek. Fintup is een zeer nieuw bedrijf en wilde graag een mooie online representatie voor het bedrijf. Samen hebben wij voor een website gezorgd waar wij beiden trots op zijn.

Goedkoopste webdesign Friesland

Kleinewoningen.nl

Kleinewoningen is onderdeel van Mosana BV. en houdt zich bezig met de constructie en het beheer van kleine woningen, in de volksmond ook wel een ‘tiny house’ genoemd. Kleinewoningen was toe aan een website die meer van deze tijd was, en een uitnodigende uitstraling had.  Daarnaast hebben wij hun geholpen met SEO en websiteanalyse.

Speelgoeddokters

Elk jaar doet dit probleem zich vaak voor: de keuzestress voor een cadeautje! De Speelgoeddokters zijn de oplossing! Een site die vol staat met tips voor de beste soorten speelgoed, en advies voor wat voor speelgoed uw kind goed zal doen!

Webdesign uitbesteden Friesland
Webdesign voor laag tarief

De Friesche Noot

Duurzaamheid en biologische producten, De Friesche Noot streeft naar duurzaam ondernemen en het leveren van biologische producten. Allerlei soorten noten zijn hier te vinden, en ze zijn allemaal biologisch!

CarCareWestra

Een hele bekende achternaam, maar een ander bedrijf. CarCareWestra maakt niet zomaar auto’s schoon, zij transformeren ze. ‘Detailen’ is hun expertise en zij streven ernaar elke auto een nieuw leven te geven. Wij hebben CarCareWestra geholpen met een compleet pakket: SEO, SEA en websiteanalyse

Website laten maken voor nieuw bedrijf
Webdesign voor MKB

Protein-Pro

Een nieuw bedrijf op het gebied van supplementen. Bij Protein-Pro staat kwaliteit op 1, en dat weerspiegelt zich duidelijk in hun product en werkwijze. De ervaring die het merk met zich meebrengt is iets wat erg hoog in het vaandel staaat. Ook Protein-Pro hebben wij effectief kunnen helpen met SEA

Marketing