SEO Basis

Voor als je makkelijk gevonden wil worden

SEO Basis

SEO Basis gaat een stapje verder dan SEO Starter. Met dit pakket houden wij jouw bedrijf online goed in de gaten en zetten wij ons meer in voor het resultaat van jouw bedrijf op online gebied.

Dit pakket is perfect voor de ondernemers die zichtbaarder willen worden op meerdere diensten of producten. Wij zetten ons in om jouw bedrijf zo neer te zetten dat er meer resultaat uit Google zal worden gehaald en dat de online uitstraling van jouw bedrijf in zoekmachines verbeterd wordt. Dit zorgt voor meer klikkende klanten en een hogere betrokkenheid.

Daarnaast zetten wij ons ook in om jouw website technisch te verbeteren zodat zoekmachines jouw website beter begrijpen. 

SEO pakketten van SEO Westra

De content

Een andere belangrijke factor in uw SEO strategie is het leveren van relevante en doeltreffende content. Het gebruik van belangrijke zoektermen is hierbij essentieel. Deze zoektermen kunnen bijdragen aan het creëren van SEO-vriendelijke content.

Om deze juiste zoekwoorden te ontdekken en de juiste teksten te schrijven voeren wij voor jouw bedrijf een marktonderzoek uit. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste structuur en content voor uw site bepalen.

Het technische aspect

Voor een goede SEO strategie staat techniek bij ons erg hoog in het vaandel. Een website die op technisch vlak slecht presteert wordt door zoekmachines vaak afgestraft en komt zo op een lagere positie terecht. Denk hierbij aan site snelheid, mobiel-vriendelijkheid en talloze andere factoren.

Wij werken er hard aan om er voor te zorgen dat jouw website optimaal presteert op technisch vlak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op dit gebied, neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden binnen SEO Starter

SEO combineren met een nieuwe website?

Door een nieuwe website te laten bouwen in combinatie met SEO, kun je direct een goed begin neerzetten. Wij zullen eerst een zoekwoorden onderzoek doen om te ontdekken hoe jij het beste gevonden kan worden.

De website zal volledig worden ingericht op dit zoekwoord en zal voorzien worden van alle informatie die jouw klant nodig heeft. Bij het SEO Basis pakket is een Basis website vaak voldoende! Wil jij net een stapje verder gaan? Kies dan voor ons Grote website pakket. Die is iets duurder, maar heeft veel meer mogelijkheden op het gebied van SEO.

Vraag jouw gratis SEO Quickscan en brochure aan! Zo kijken wij of dit bij jouw bedrijf past.