SEO Extra

Voor het extra stapje naar online zichtbaarheid

SEO Extra

SEO Extra zet net een extra stapje ten opzichte van SEO Basis. Met dit pakket houden wij jouw bedrijf online goed in de gaten en zetten wij ons meer in voor het resultaat van jouw bedrijf op online gebied.

Kies dit pakket als jij op regionaal gebied gevonden wil worden. Zo zullen wij ons zoekwoorden onderzoek uitbreiden en specificeren op jouw niche en markt. De concurrentie zal volledig onderzocht worden en op basis hiervan zal de juiste strategie worden bepaald.

Daarnaast zetten wij ons ook in om jouw website technisch te verbeteren zodat zoekmachines jouw website beter begrijpen. We lopen verschillende zaken na die te maken hebben met de snelheid, veiligheid en bruikbaarheid van jouw website om zo jouw website te optimaliseren voor de zoekmachine.

SEO pakketten van SEO Westra

De content

Een andere belangrijke factor in uw SEO strategie is het leveren van relevante en doeltreffende content. Het gebruik van belangrijke zoektermen is hierbij essentieel. Deze zoektermen kunnen bijdragen aan het creƫren van SEO-vriendelijke content.

Om deze juiste zoekwoorden te ontdekken en de juiste teksten te schrijven voeren wij voor jouw bedrijf een marktonderzoek uit. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste structuur en content voor uw site bepalen.

Het technische aspect

Voor een goede SEO strategie staat techniek bij ons erg hoog in het vaandel. Een website die op technisch vlak slecht presteert wordt door zoekmachines vaak afgestraft en komt zo op een lagere positie terecht. Denk hierbij aan site snelheid, mobiel-vriendelijkheid en talloze andere factoren.

Wij werken er hard aan om er voor te zorgen dat jouw website optimaal presteert op technisch vlak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op dit gebied, neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden binnen SEO Extra

SEO combineren met een nieuwe website?

Door een nieuwe website te laten bouwen in combinatie met SEO, kun je direct een goed begin neerzetten. Wij zullen eerst een zoekwoorden onderzoek doen om te ontdekken hoe jij het beste gevonden kan worden.

De website zal volledig worden ingericht op dit zoekwoord en zal voorzien worden van alle informatie die jouw klant nodig heeft. Bij het SEO Extra pakket ga je snel richting ons Grote pakket. Dit is zodat we genoeg ruimte hebben jouw website te optimaliseren voor een groter bereik.

Vraag jouw gratis SEO Quickscan en brochure aan! Zo kijken wij of dit bij jouw bedrijf past.