SEO Premium

Het volledige pakket voor online zichtbaarheid

SEO Premium

Met SEO Premium ontzorgen wij jou volledig voor zichtbaarheid en vindbaarheid in Google. Jouw website zal geoptimaliseerd worden voor landelijk bereik en erg specifiek worden ingericht. Dit pakket is op elk SEO gebied zo uitgebreid mogelijk en zet jouw volledige bedrijf in goed daglicht.

Jouw website zal zo worden ingericht op technisch gebied dat zoekmachines geen moeite hebben jouw website te begrijpen. Hierdoor worden alle uren die in dit pakket zitten nóg beter opgenomen.

Dit pakket is ideaal voor de ondernemers die geen grenzen hebben. Zij willen het hele bereik pakken met hun website en zijn hiervoor bereid de investering te doen.

SEO pakketten van SEO Westra

De content

Een andere belangrijke factor in uw SEO strategie is het leveren van relevante en doeltreffende content. Het gebruik van belangrijke zoektermen is hierbij essentieel. Deze zoektermen kunnen bijdragen aan het creëren van SEO-vriendelijke content.

Om deze juiste zoekwoorden te ontdekken en de juiste teksten te schrijven voeren wij voor jouw bedrijf een marktonderzoek uit. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste structuur en content voor uw site bepalen.

Het technische aspect

Voor een goede SEO strategie staat techniek bij ons erg hoog in het vaandel. Een website die op technisch vlak slecht presteert wordt door zoekmachines vaak afgestraft en komt zo op een lagere positie terecht. Denk hierbij aan site snelheid, mobiel-vriendelijkheid en talloze andere factoren.

Wij werken er hard aan om er voor te zorgen dat jouw website optimaal presteert op technisch vlak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op dit gebied, neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden binnen SEO Premium

SEO combineren met een nieuwe website?

Door een nieuwe website te laten bouwen in combinatie met SEO, kun je direct een goed begin neerzetten. Wij zullen eerst een zoekwoorden onderzoek doen om te ontdekken hoe jij het beste gevonden kan worden.

Bij dit Premium SEO pakket raden wij één van onze grotere website pakketten aan. Dit is duurder, maar levert ook meer op. Door de mogelijkheden van de grotere pakketten kunnen wij ons beter inzetten om jouw bedrijf online vindbaar te maken. Ga jij voor grote doelen?

Vraag jouw gratis SEO Quickscan en brochure aan! Zo kijken wij of dit bij jouw bedrijf past.