SEO Scan Groningen

De ideal SEO scan voor bedrijven in Groningen.

SEO Scan voor Groningen

Search Engine Optimization (SEO) in Groningen brengt meer klanten naar je website of bedrijf door een hogere ranking te behalen in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Een SEO Scan geeft inzicht in de sterke en zwakkere punten van jouw website op het gebied van SEO. Op deze manier kun je zelf ook aan de slag gaan om jouw ranking in de zoekmachines te verbeteren.

SEO kan een lastig onderwerp zijn om te begrijpen en toe te passen. Daarom geven wij in onze SEO Scans sterke tips mee om de resultaten van de scan goed toe te kunnen passen.

SEO specialist goedkoop

Wat wordt er gescand?

Bij de SEO Scans in Groningen wordt sterk gekeken naar hoe de pagina’s zijn opgebouwd, wat de huidige ranking is en waar verbeterpunten liggen. Ook zal er op technisch SEO vlak goed worden onderzocht waar quick wins te vinden zijn en hoe er extra potentieel van de site gebruikt kan worden.

Al met al zal de complete site worden uitgezocht en  slaan wij geen punten over.

Waarom is een SEO Scan belangrijk?

Een SEO Scan geeft inzicht in de huidige prestaties van de website en waar je nog wat extra resultaat kunt pakken. Op deze manier kun je in jouw branche nog meer resultaat behalen en hoger aangeschreven staan in de zoekmachines. Zeker voor regionale bedrijven is een goede SEO strategie onmisbaar.

Goedkope SEO

Waarom heb ik SEO nodig?

SEO kan hoogwaardige leads opleveren

Uit een recent onderzoek is gebleken dat potentiële klanten die je website vinden via een organische zoekopdracht (zoekmachines), gemiddeld 14,6% van de tijd een verkoop opleveren.

jouw kansen worden groter

Volgens Google wordt momenteel meer dan 50% van de zoekopdrachten gedaan op smartphones en andere mobiele apparaten. Het echte cijfer ligt waarschijnlijk dichter bij 70% en stijgt voortdurend. Zo krijgt u grotere kansen in Groningen.

SEO voegt jouw bedrijf aan de koopcyclus toe

Consumenten onderzoeken bijna altijd een product of dienst voordat ze een aankoop zullen doen. Dit doen wij zelf natuurlijk ook. SEO kan in dit geval je omzet vergroten door mensen te helpen je bedrijf te vinden in de oriënterende fase van het koopproces:

Welke pakketten bieden wij aan?

Wij bieden verschillende SEO scan’s aan. De kosten zijn volledig afhankelijk van de grootte van jouw site. Hoe groter de site, hoe meer werk er in zal zitten en des te hoger de kosten uitvallen.

Afwijkend pakket gewenst? Neem contact met ons op, dan stellen wij er zelf eentje samen.

Kleine website

Minder dan 25 pagina's
89
  • ± 2 uur werk

Gemiddelde website

Tussen de 25 en 100 pagina's
175
  • ± 5 uur werk

Grote website

Meer dan 100 pagina's
379
  • ±10 uur werk
Populair

Welke doorlopende SEO pakketten bieden jullie?

SEO voor bedrijven in Groningen zorgt voor het organische bereik en is een oplossing voor op de lange termijn. Aansluitend aan de SEO Scan kun je er ook voor kiezen om de samenwerking aan te gaan voor de langere termijn.

Wij bieden verschillende pakketten aan. Op deze manier kan elk bedrijf, groot of klein, van start gaan met het opbouwen van een sterke SEO strategie. Meer informatie over de SEO pakketten vind je hier.

Vraag jouw SEO Scan in Groningen aan!