SEO Starter

Voor als je makkelijk gevonden wil worden

SEO voor de starter

Dit pakket is speciaal bedoeld voor de ondernemer die op één specifiek zoekwoord gevonden wil worden binnen een bepaalde regio. Dit zoekwoord heeft meestal betrekking tot de hoofddienst die het bedrijf in kwestie uitvoert. Om hiermee resultaat te halen kun je denken aan ‘Rijinstructeur Leeuwarden’ of ‘Bloemenboetiek Camminghaburen’.

Met het SEO Starter pakket blijf jij jouw concurrenten nét een stap voor. Omdat Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is, is het enorm belangrijk om hier hoger te staan dan jouw concurrenten.

Je betaalt met het SEO Starter pakket maandelijks voor organische resultaten uit Google, en dus niet voor advertenties. Je haalt dus in feite ‘gratis’ klanten uit de zoekmachine omdat je hoger staat dan je concurrenten.

SEO pakketten van SEO Westra

De content

Een andere belangrijke factor in uw SEO strategie is het leveren van relevante en doeltreffende content. Het gebruik van belangrijke zoektermen is hierbij essentieel. Deze zoektermen kunnen bijdragen aan het creëren van SEO-vriendelijke content.

Om deze juiste zoekwoorden te ontdekken en de juiste teksten te schrijven voeren wij voor jouw bedrijf een marktonderzoek uit. Aan de hand hiervan kunnen wij de juiste structuur en content voor uw site bepalen.

Het technische aspect

Voor een goede SEO strategie staat techniek bij ons erg hoog in het vaandel. Een website die op technisch vlak slecht presteert wordt door zoekmachines vaak afgestraft en komt zo op een lagere positie terecht. Denk hierbij aan site snelheid, mobiel-vriendelijkheid en talloze andere factoren.

Wij werken er hard aan om er voor te zorgen dat jouw website optimaal presteert op technisch vlak. Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op dit gebied, neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden binnen SEO Starter

SEO combineren met een nieuwe website?

Door een nieuwe website te laten bouwen in combinatie met SEO, kun je direct een goed begin neerzetten. Wij zullen eerst een zoekwoorden onderzoek doen om te ontdekken hoe jij het beste gevonden kan worden.

De website zal volledig worden ingericht op dit zoekwoord en zal voorzien worden van alle informatie die jouw klant nodig heeft. Bij het SEO Starter pakket is een Basis website vaak voldoende! Zelfs een one-page website is al mogelijk, alhoewel dit niet dezelfde resultaten zal behalen. 

Vraag jouw gratis Quickscan aan! Zo kijken wij of dit bij jouw bedrijf past.