Snelheid optimalisatie

Minder wegklikkende klanten en meer omzet?

Minder klanten verliezen door een snellere website

Een razendsnelle website, dat willen we allemaal wel hebben natuurlijk. Naast het feit dat een snelle website lekker makkelijk doorleest, is het ook nog eens enorm goed voor de hoeveelheid conversies die op je website plaatsvinden. Doet jouw website er enorm lang over om te laden? Dan is het gedag zeggen tegen het overgrote deel van je klanten.

Door ons jouw website te laten versnellen loop je minder omzet mis, en zijn er minder klanten die wegspringen van je website. Je snelheid stijgt, je klanttevredenheid stijgt, en zelfs je positie in Google stijgt!

Wat is het idee?

Je kunt jouw website zien als een auto. Misschien ziet het er al mooi uit, fijne looks, alles erop en eraan. Maar toch ontbreekt er iets waardoor de machine niet helemaal optimaal werkt: de motor is enorm slecht. Deze motor levert de snelheid van jouw website, maar is dusdanig traag dat de hele machine er door benadeeld wordt.

Wij zorgen ervoor dat deze motor een upgrade krijgt en jouw auto (website) lekker gaat draaien. Sneller, beter, efficiënter. Zo past alles perfect, en werkt jouw site zoals hij hoort te werken.

Zijn er ook vereisten?

Helaas zijn er wel een paar vereisten voordat wij jouw website sneller kunnen maken. Allereerst moet jouw website gemaakt zijn met WordPress. Alleen op deze manier kunnen wij jou optimaal helpen met het sneller maken van jouw website.

Daarnaast is het ook belangrijk dat wij IN de website kunnen komen. We hebben dus de inloggegevens nodig van jouw WordPress Dashboard en het liefst ook van de (S)FTP. Maar dat laatste is enkel optioneel.

Waarom wil ik een snelle website?

Hogere positie in Google

Google heeft een enorm complex algoritme om te bepalen op welke rangpositie een website komt te staan bij een bepaalde zoekopdracht. Volgens Google weegt de snelheid van een website hier ook in mee, en zal het in de toekomst nóg zwaarder meetellen.

Een lager bouncepercentage

Mensen zijn enorm ongeduldig. Daarom verliezen websites met lange laadtijden enorm veel klanten; iedereen klikt vrijwel direct weg als ze niks te zien krijgen. Het percentage klanten die na slechts 1 pagina wegklikken noemen wij het bouncepercentage. Dit percentage daalt bij snellere websites.

Klanten zijn extra tevreden

Wat is er nou fijner dan een website die lekker vlot is, waar zoeken makkelijk gaat en die snel reageert op wat jij doet. De snelheid van een website vertaalt zich erg duidelijk in de klanttevredenheid. Wil jij je klanten behouden? Zorg er dan voor dat de snelheid op orde is.

Wat kost een optimalisatie?

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van snelheid optimalisatie. Nu is je eerste vraag misschien: is dit niet wat duur? Ons antwoord daarop is een hele grote NEE. Een snelheid optimalisatie zal zichzelf op termijn weer terugverdienen vanwege de verhoogde klanttevredenheid, lagere bouncepercentages en hogere ranking.

Allereerst bestaat er de mogelijkheid tot éénmalige optimalisatie. Hier optimaliseren we jouw website één keer op alle fronten. Dit is ideaal voor bedrijven die hun website niet vaak veranderen.

Daarnaast bieden wij ook nog een maandelijks pakket aan. Hier betaal je een maandelijkse vergoeding voor het bijhouden van de snelheid van jouw website. Dit is ideaal voor websites die veel en vaak dingen veranderen aan hun website.

Afwijkend pakket gewenst? Neem contact met ons op, dan stellen wij er zelf eentje samen.

Éénmalig

Niet al te gek
149
 • Volledig optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Binnen 3 dagen geregeld
 • Voor elke branche geschikt
 • Volledig snelheidsoverzicht
Populair

Maandelijks

Voor de veranderaar
€149
99 /Maand
 • Volledige optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Maandelijks snelheid bijhouden
 • Perfect voor webshops
 • Contract per 3 maanden
 • Elke maand bezoekers houden
 • Volledig snelheidsoverzicht

No cure no pay

Wil je 100% garantie?
??
 • 100% garantie op extra snelheid
 • Niet sneller? Geld terug!
 • Alle andere voordelen
 • Volledig snelheidsoverzicht

Vraag jouw gratis snelheidsscan aan!