Google Ads Friesland

Adverteren op zoekmachines met SEA? Tuurlijk kan dat!

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising. In tegenstelling tot SEO gaat het hier dus niet over optimalisatie, maar over adverteren via zoekmachines. Door middel van zoekmachinemarketing sta je direct bovenaan in de zoekmachine en behaal je de hoogst mogelijke online zichtbaarheid. De resultaten van SEA zijn direct, betrouwbaar en efficient.

Wij gebruiken voor SEA Google Ads, dit programma hanteert een pay-per-click principe. Je betaalt dus alleen als mensen daadwerkelijk op jouw advertentie klikken. Jouw advertenties kunnen worden ingesteld om de gewenste doelgroep te bereiken en kunnen ingesteld worden om alleen in of rond Friesland te worden weergegeven. Wij hebben ons door Google meermaals laten certificeren waardoor wij efficient gebruik kunnen maken van Google Ads.

SEA voor het MKB

Voordelen van Google Ads in Friesland

De juiste doelgroep kan makkelijk bereikt worden

De juiste doelgroep kan enorm makkelijk uitgekozen worden. Door middel van jouw gegeven doel kunnen wij bepalen wat de meest effectieve strategie zal zijn om verkeer in Friesland en omstreken te genereren.

Direct resultaat

De resultaten van marketing op zoekmachines zijn onmiddellijk zichtbaar. Zodra je advertentie online staat kan jouw doelgroep direct de interactie aangaan.

Inzicht in resultaten

Meten is weten. Met SEA kun je ten alle tijde zien hoe vaak jouw advertenties zijn weergeven, hoe veel klikken je hebt ontvangen en nog veel meer.

Werkzaamheden binnen onze SEA Pakketten

Kosten van SEA per maandbudget

€ 0-€ 499

Voor de starters
99 /Maand
  • 2 uur werk per maand

€ 500 - € 1499

Voor de kleine bedrijven
199 /Maand
  • 4 uur werk per maand
Popular

€ 1500 - € 2999

Voor die extra stap
299 /Maand
  • 6 uur werk per maand

€ 3000+

Voor zij met grote ambities
449 /Maand
  • 10+ uur werk per maand

Ontdek waar jouw kansen liggen in Friesland

Weten hoe jij SEA kunt gebruiken om kansen te benutten? Vraag de gratis Quickscan aan, en wij laten jou weten hoe jij kunt knallen met advertenties!

Neem nu de stap richting de groei van jouw bedrijf!

Vraag jouw gratis Quickscan aan!