Ons portfolio

Elke klant is uniek en zorgt voor een nieuwe uitdaging. Zie hier hoe wij daar mee om gaan.

Websites

De Wereld van Thee

Een mooi winkeltje op de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden met 1 doel: duurzaamheid. Dit willen zij bereiken door middel van vergroening en circulariteit. De verouderde site van De Wereld van Thee was aan vernieuwing toe, daar hebben wij voor gezorgd! Een nieuwe website, een nieuwe toekomst.

De goedkoopste webdesigner voor mijn bedrijf in friesland
Binnenkort te koop home

Binnenkort Te Koop

Een website die het landelijk koopaanbod, dat is wat de wens van deze klant was. Wij hebben dit gezamenlijk kunnen realiseren en zijn vervolgens tot Binnenkort Te Koop gekomen. Wij hebben het zo overzichtelijk mogelijk gehouden, want gemak dient immers de mens.

Binnenkort Te Huur

Binnenkort Te Huur is in wezen een kopie van Binnenkort Te Koop, alleen focust deze site zich op het huuraanbod in plaats van het koopaanbod. Wederom was overzichtelijkheid hier het doel! 

Binnenkort te huur home
Goedkoopste webdesign Friesland

Fintup

Fintup is een boekhoud- en administratiekantoor gevestigd in Sneek. Fintup is een zeer nieuw bedrijf en wilde graag een mooie online representatie voor het bedrijf. Samen hebben wij voor een website gezorgd waar wij beiden trots op zijn.

Ursula Mode

Een zeer kleurrijke winkel die al 39 jaar de meest uitgesproken kleding van Nederland maakt. Toevallig, Ursula Mode heeft dezelfde eigenaar als Fintup. Na 19 jaar waren zij toe aan een nieuwe website die wij met veel liefde gemaakt hebben. Het design straalt alles uit wat in de winkel zelf zit: Kleur!

voordelig webdesign met onderhoud
Kleine Woningen home

Kleinewoningen.nl

Kleinewoningen is onderdeel van Mosana BV. en houdt zich bezig met de constructie en het beheer van kleine woningen, in de volksmond ook wel een ‘tiny house’ genoemd. Kleinewoningen was toe aan een website die meer van deze tijd was, en een uitnodigende uitstraling had.  Daarnaast hebben wij hun geholpen met SEO en websiteanalyse. Ook hebben wij hun website stukken sneller kunnen maken.

CarCareWestra

Een hele bekende achternaam, maar een ander bedrijf. CarCareWestra maakt niet zomaar auto’s schoon, zij transformeren ze. ‘Detailen’ is hun expertise en zij streven ernaar elke auto een nieuw leven te geven. Wij hebben CarCareWestra geholpen met een compleet pakket: SEO, SEA en websiteanalyse

Website laten maken voor nieuw bedrijf
Webdesign voor laag tarief

De Friesche Noot

Duurzaamheid en biologische producten, De Friesche Noot streeft naar duurzaam ondernemen en het leveren van biologische producten. Allerlei soorten noten zijn hier te vinden, en ze zijn allemaal biologisch!

Speelgoeddokters

Elk jaar doet dit probleem zich vaak voor: de keuzestress voor een cadeautje! De Speelgoeddokters zijn de oplossing! Een site die vol staat met tips voor de beste soorten speelgoed, en advies voor wat voor speelgoed uw kind goed zal doen!

Webdesign uitbesteden Friesland

Marketing

AH Camminghaburen
Ik Zoek een webdesigner in Leeuwarden

Albert Heijn en Gall & Gall Camminghaburen

Op het gebied van Google MyBusiness hebben wij zowel de AH als de Gall & Gall kunnen helpen om meer klanten naar de winkel te trekken in de barre Coronatijden. Nieuwe foto’s en een betere uitstraling heeft hun aan meer interactie geholpen die zij online hebben ervaren.

Mondzorgpraktijk de Meer

Eerst onder de naam Praktijk voor Mondhygiene Amsterdam, later omgedoopt tot Mondzorgpraktijk de Meer. Sinds begin januari nemen wij de SEO en SEA werkzaamheden uit handen van deze mooie praktijk in Osdorp.

Goedkope SEO voor kleine bedrijven
Sloterplas Management

Sloterplas Management

Begin januari kwam Sloterplas Management bij ons aankloppen om hun SEA werkzaamheden uit handen te geven. Deze zou eerst slechts 1 maand duren tot het einde van januari. Maar vanwege het grote succes hebben zij ons verteld dat ze de Google Ads campagne nóg een maand langer wilde laten lopen.

Sloep Huren Fryslan

Een bedrijf met 2 enorm enthousiaste, spontane heren aan het roer. Zij hadden behoefte aan een snellere website en dat was het eerste waar wij aan gewerkt hebben. Ook hebben wij hun advies gegeven op het gebied van SEO en Website Analyse.

Snellere website en SEO friesland
succesvolle SEO uitbesteden

Alleslijm.nl

Alleslijm wilde niet de nummer 5, maar de nummer 1 zijn in hun branche. Wij hebben hun met SEO geholpen om meerdere zoekwoorden in de top 3 te komen van de zoekresultaten.

Centrum Wilgenhoeve

Centrum Wilgenhoeve ligt in het kleine Exmora, gelegen onder het iets bekendere Bolsward. Zij hadden behoefte aan het op een juiste manier begrijpen van de resultaten uit Google MyBusiness. Samen zijn wij hier goed voor gaan zitten en hebben wij het Centrum geholpen alle getallen beter te begrijpen.

zoekmachineoptimalisatie in Friesland Leeuwarden lage prijzen
SEO leeuwarden

Taxi Station Leeuwarden

Taxi Station Leeuwarden kennen wij via via. De samenwerking kwam daarom snel tot stand. Wij nemen voor Taxi Station Leeuwarden de SEA diensten uit handen om de kosten te verminderen. Zij hadden namelijk problemen met een te hoge CPC en te lage conversies. Uiteindelijk hebben wij deze resultaten kunnen leveren waardoor zij meer uit hun Google Ads kunnen halen.

SEO

Een website analyse is geweldig om te zien waar jouw website scoort en juist niet! Ontdek de knelpunten van jouw website en maar hier een marketingmachine van.

SEA

Deze websites hebben wij  mogen helpen op het gebied van snelheidoptimalisatie. Ook een snelle website? Volg hun voetstappen!

Website Analyse

Een website analyse is geweldig om te zien waar jouw website scoort en juist niet! Ontdek de knelpunten van jouw website en maak hier een marketingmachine van.

Snelheidoptimalisatie

Deze websites hebben wij  mogen helpen op het gebied van snelheidoptimalisatie. Ook een snelle website? Volg hun voetstappen!